Jak snadně a správně zaměřit zahradu

Před realizicací zahrady jsou velice důležitá správná vstupní data. Ty si ověřujeme sami přímo na pozemku klienta. Jelikož se technika neustále posouvá kupředu, tak pásmo či metr nahradil i u nás v Zeleném Kole přístroj výrobce Moasure.
Přístroj výrobce Moasure využívá pohybové senzory a pokročilý algoritmus, který nám umožňuje měřit pohybem z jednoho bodu do druhého, vypočítávat změny vzdálenosti a nadmořské výšky, když se pohybujete – dokonce i kolem překážek.
Patentovaná technologie Moasure mění způsob naší práce v krajinářském a stavebním průmyslu díky své schopnosti měřit a kreslit a to rychle a současně.
Automaticky vypočítává plochu složitých tvarů a prostorů, jako jsou zakřivené trávníky, příjezdové cesty, terasy a celé zahrady a parky.
Měření takto složitých tvarů tradičními nástroji má velký potenciál chyb. Díky své patentované technologii Moasure dělá obtížné měření jednoduchým. Moasure nám umožňuje  měřit zcela novým způsobem, pouhým přesunem z jednoho bodu do druhého, přičemž naměřená data se zaznamenávají v reálném čase a lze je zobrazit na obrazovce smartphonu nebo tabletu.
Zobrazuje vzdálenost, sklon nebo vzestup a pokles. Pokud jednoduše klepneme na libovolný bod ve výkresu měření, tak se nám  zobrazí zaznamenaná data souřadnic X, Y a Z.

Ušetřete tak hodiny času  a použijte k měření přístroj Moasure. Je to  skutečně nový chytrý  způsob měření ploch, tvarů a prostorů pro zahrady, trávníky, příjezdové cesty, chodníky, terasy u bazénů, opěrné zdi a mnoho dalšího.

Chcete vidět Moasure přístroj v akci? Ozvěte se nám 🙂

Petra Anat K.