S technikou jde všechno lépe

Jistě nám dáte za pravdu, že technika výrazně lidem usnadňuje život a šetří drahocenný čas. Jen si sami vezměte, kde bychom v dnešní době byli třeba bez internetu… A co teprve bez žárovky, kterou považujeme za naprostý standard? Technika je jednoduše všude kolem nás a má své opodstatněné místo i na vaší zahradě. I úkon, se kterým by se lidská síla potýkala několik hodin, dokáže technika zvládnout během několika minut.

Kosou, nebo sekačkou?

Hned na úvod si můžete položit jednoduchou otázku s ještě jednodušší odpovědí: Dali byste přednost sekání zahrady pomocí kosy, nebo byste vsadili na výkonnou sekačku? Stejnou otázku si můžete položit také při větších zahradních úpravách, na které je mnohdy sám člověk krátký. Anebo krátký není, ale jednoduše by mu zabraly mnoho času. Ne nadarmo se říká, že čas jsou peníze.

Dejte zelenou technických strojům a vybavení

Ani technické stroje a vybavení se samozřejmě neobejdou bez zásahu člověka. K perfektnímu výsledku je zapotřebí nejen kvalitní techniky, ale také lidské práce a nápadů, které dokáží vaši zeleň pozvednout na vyšší úroveň. Jaké technické stroje používá při práci náš tým? Pojďme se podívat na několik strojů, bez kterých bychom se při práci na projektech neobešli.

Motorové kolečko Muck-truck

Umíte si představit přepravení 250 kg hmoty jen za použití lidské síly? Motorové kolečko Muck-truck s čtyřtaktním motorem Honda GXV 160 vám pomůže přepravit až 250 kg bez větší fyzické námahy, dokonce i v místech, kde je obtížný přístup.

Rekultivátor a zakladač trávníku s nakladačem AVANT

Profesionální rekultivátor (půdní fréza) snadno připraví půdu na následné setí trávy. S jeho pomocí jednoduše rozdrtíme velké hrudky a zahrabeme kameny a jiné předměty až do hloubky 150 mm pouze jedním přejetím. Na povrchu se vytvoří velmi jemná půda vhodná k setí. Půdní fréza si poradí i s nepříjemnou tvrdou uvláčenou zeminou. Ostré břity korunkového ústrojí terén rozruší a připraví tak plochu k lepšímu přijímání vodních srážek, čímž dochází k akumulaci vody v terénu. Vše je poháněno výkonným multifunkčním strojem AVANT.

Minibagr JCB 8008

I v malém prostoru dokáže minibagr JCB 8008 vykopat základy pro stavbu i pro ploty, poradí si se stavebními výkopy pro bazény, jezírka a čističky odpadních vod i s terénními úpravami.

Kleště na kameny a obrubníky

Samosvorné kleště jsou velkým pomocníkem při manipulaci s břemeny jako jsou kameny. Lehce si poradí s kládou, betonovými bloky i velkoplošnou dlažbou do velikostí rozevření. Nosnost mají do 500 kg.

Další nápadití pomocníci

I mnohdy nenápadné technické „vychytávky“ vám můžou udělat na zahradě velkou službu, a ostatně nejen ty. No řekněte sami, co byste si počali bez prachobyčejných zahradních rukavic nebo bez zahradního kolečka?

 

Svěřte svůj soukromý zelený ráj do rukou profesionálů, kteří vám s pomocí kvalitní techniky dokáží, že můžete mít zahradu přesně podle svých představ.