Dřevostavba od Naturliving

Seznamte se s Naturliving: nová spolupráce, která voní dřevem

Stejně jako v loňských letech, i letos jsme si z našeho oblíbeného veletrhu FOR GARDEN kromě spousty inspirace přivezli i pár nových cenných kontaktů. Jedním z vystavovatelů, jejichž práce nám obzvlášť padla do oka, je i společnost Naturliving. A tak slovo dalo slovo a nová skvělá spolupráce je na světě. Pojďte se taky seznámit. 

Stavby, které voní dřevem 

Je libo komfortní rodinný dům, praktický zahradní domek na míru vašim potřebám, saunu, pergolu, branku pro vašeho malého fotbalistu, kotec pro psa nebo třeba autobusovou zastávku? Žádný problém. Tohle všechno (a mnohem víc) v Naturliving umí. Specializují se totiž nejen na dřevostavby pro jednotlivce, ale i pro veřejná prostranství 

Vzorový rodinný dům, který vznikl (stejně jako všechny ostatní stavby) ve spolupráci s ateliérem Projectstudio 8, můžete navštívit a prohlédnout si každý jeho detail v malebném Nýrsku nedaleko Klatov. Na zahradě stojí moderní sklad, který poskytne útočiště pro veškeré zahradní náčiní, kola, sekačku, filtraci k bazénu a mnoho dalšího. Nedaleko od zahradního domku se skrývá i designová sauna, která po náročném dni přinese zasloužený odpočinek. Všechny stavby spojuje jednotný design, díky kterému tvoří nádhernou harmonii a dodávají celému prostoru jedinečný a útulný charakter. 

Kdo se skrývá za společností Naturliving 

Naturliving na trhu rozhodně neplatí za žádná ořezávátka. S výrobou dřevostaveb má totiž tahle společnost už víc než 15 let zkušeností. Ve svém portfoliu mají přes 1500 realizací zahradních domků a dalších dřevostaveb. A zdaleka se neomezují jen na hranice naší republiky. Radost dělají jejich stavby i lidem třeba v Německu, Rakousku nebo Maďarsku.  

A proč právě dřevostavby? 

Nejen proto, že tak příjemně voní. Protože nám v Zeleném kole rozhodně není lhostejná budoucnost naší planety, jedním z hlavních argumentů, díky kterým si stavby ze dřeva od Naturliving získaly naše srdce, je právě jejich šetrnost k životnímu prostředí. 

 A co se bude určitě hodně líbit i vám – třeba v případě rodinného domu nebo modulového domku nebude příliš plakat ani vaše peněženka. Dřevo je totiž skvělý izolant. To znamená, že v zimě bude ve vašem domě mnohem rychleji teplo a o dost delší dobu se v něm taky udrží. Oproti klasickému zděnému domu tak citelně ušetříte za topení. 

Mimo vůně dřeva a ekologických i ekonomických benefitů nás ale okouzlil i jejich moderní minimalistický design, a hlavně špičková kvalita provedení. Zkrátka a dobře, vyberte si kterýkoliv výrobek z nabídky Naturliving, a my dáme ruku do ohně za to, že litovat rozhodně nebudete.  

Zahradu nechte na nás, dřevostavby svěřte Naturliving 

Je vaším snem bydlení v romantické dřevostavbě, potřebujete zahradní domek, kam schováte vše, co se vám domů nevejde, nebo chcete dětem pořídit na zahradu hřiště, díky kterému o nich nebudete dlouhé hodiny vědět? O zahradu se vám moc rádi postaráme my v Zeleném kole. S tím ostatním vám skvěle pomůžou právě v Naturliving