Poznejte naše nové tváře

Začátek letošního roku se u nás nesl ve znamení novinek. Kromě řady nových spoluprací, které jsme navázali, posílili náš tým také dva noví kolegové – paní Zdeňka Vršovská a pan Václav Friš. Pojďte se mrknout, kde se s nimi u nás můžete setkat, a taky je trošku blíž poznat.

 

Zdeňka Vršovská
projektová manažerka

Paní Zdeňka se k nám do Zeleného kola přidala už v lednu a stala se posilou marketingového oddělení.

I mimo Zelené kolo je ale pořád v jednom kole. Doma má malou 10letou dcerku a 15letého syna, takže většina jejího času patří dětem.Když ale zrovna netančí kolem dětí, vlní se v rytmu latinskoamerického tance, jehož kurzy navštěvuje už 8. rokem, a kterému nadobro propadla.

A když netančí ani kolem dětí, ani latinu, potkáte ji na výletě v přírodě, na kole, bruslích nebo na lyžích. Ráda si ale zajde i do sauny, kina či divadla a hlavu si čistí při kreativních činnostech.

Zdeňka Vršovská  Zdeňka Vršovská

 

Bc. Václav Friš
vedoucí realizace

Pan Václav k nám do Zeleného kola nastoupil v březnu, a to jako vedoucí realizačního týmu. 

Zelení a přírodou je obklopen nejen v práci, ale i ve svém volném čase. Nedávno se se svou početnou rodinou zahnízdil na statku poblíž Teplic, kde se v budoucnu chystají vybudovat i malý rodinný penzion.

Kromě starosti o hospodářství a péče o dvounohé i čtyřnohé členy rodiny se Václav  rád věnuje také jízdě na motorce, kolu nebo plavání.

Václav Friš  Václav Friš