Dostatek stínu na zahradě díky slunečním clonám

Možná to znáte sami. Během podzimu, zimy a začátku jara se nemůžete dočkat teplých slunečních paprsků, které rozzáří vaši zahradu a vytvoří z ní místo, které si během krásných slunečných dnů budete naplno užívat. V okamžiku, kdy léto přijde a teplota na teploměru přesahuje 30 stupňů, by se někteří z nás nejraději před rozpálenými slunečními paprsky schovali do příjemného stínu. Efektivním, designovým a velmi praktickým řešením je sluneční clona značky SOLIDAY. Sluneční clony jsou vhodné na zahrady, terasy i restaurační zahrádky.

Kde není slunce, tam je SOLIDAY

Kořeny rakouské firmy SOLIDAY, která spadá pod značku Plaspack, sahají až do roku 1973. Na kvalitu produktů dohlíží více než 130 kvalifikovaných zaměstnanců, kteří se starají o to, aby každý milimetr výrobků splňoval vaše představy i požadavky na kvalitu.

Přednosti slunečních clon

Výhod slunečních clon, které vytvoří příjemný zastíněný prostor na vaší zahradě, je hned několik. Sluneční clony nevyžadují obsluhu ani údržbu. Vybrat si můžete volitelný tvar, barvu a rozměr. Design sluneční clony se tak snadno stane ozdobou vaší zahrady. Další předností je volitelný způsob uchycení clony.

Kvalitní a odolný materiál

Plachta, která je použitá na výrobu clony, je vyrobená v Rakousku. Kvalitní a odolné plátno HDPE je větruodolné a prodyšné. Ochrání vás před ostrými slunečními paprsky i před nebezpečným UV zářením. Vlastnosti plátna jsou velmi podobné plastu, jeho velkou předností je skutečnost, že odpuzuje špínu a nesaje vodu. Nemusíte se bát, že by plátno po čase zplesnivělo nebo shnilo.

Snadná montáž i demontáž

K založení konstrukce pro sluneční clonu vám vystačí pouze zemní vruty. Montáž je velmi jednoduchá, a pokud se rozhodnete, že byste chtěli clonu umístit na jiné místo na zahradě, zvládnete jednoduše plachtu demontovat a namontovat na nové místo.