Soukromý kout pro relaxaci

Jistě nám dáte za pravdu, že je zahrada dokonalým místem pro relaxaci. Cítíte, že nemáte doma jediný kout sami pro sebe? Vytvořte si jej na zahradě. Stane se místem, které bude jen a jen vaše. Vezměte si svou oblíbenou knihu, domácí bezinkovou limonádu a vydejte se s námi do míst, které se stanou vašim zeleným útočištěm.

 Řekni heslo: Pohodlné křeslo

Současná doba je nakloněna vašemu maximálnímu pohodlí, na výběr máte celou řadu lehátek a pohodlných křesel, která si vás získají. Pokud chcete nábytek, který se bude na vaší zahradě vyjímat, sáhněte například po ratanových kouscích. Aby byl váš malý kousek ráje dokonalý, nezapomínejte na osvětlení, v dlouhých letních dnech tak relaxaci na zahradě ještě prodloužíte. Chcete svůj relaxační kout vyšperkovat? Vytvořte si u něj malé jezírko, nebo vysázejte oblíbené květiny.

 Levně a stylově

Trend nábytku z palet je i letos v kurzu. Nechcete-li do vašeho malého soukromého ráje příliš investovat, vsaďte na palety, ušijte polštářky a dokonalé posezení je na světě. Skvělou atmosféru dodají svítící řetězy, které vaší zahradě dodají romantickou atmosféru.

Houpeme se v síti

Pokud máte na zahradě dva stromy, které jsou od sebe vzdálené přibližně 4 metry, máte téměř vyhráno. Houpací síť se stane vašim oblíbeným místem k relaxaci. Nemáte na zahradě stromy?  V současné nabídce najdete celou řady houpacích sítí s dřevěným, nebo kovovým rámem, které jednoduše umístíte kdekoliv na zahradě.

Útočiště v korunách stromů

Pokud chcete udělat radost vašim dětem, postavte jim malý úkryt v korunách stromů. S žebříkem a lanem se domeček ukrytý v záplavě listů stane místem, které si vaše děti zamilují. Co tím získáte? Jistotu, že vaše děti budou rádi trávit čas venku. Věřte, že je nebudete muset dostávat od počítače, naopak, budete je muset vylákat z jejich úkrytu v korunách stromů.