tulipány

Cib cib cibulenka…Nebo cibulovina?

Jaro je spojeno s prvními slunečními paprsky a pověstnou vůní jara. Jak však vlastně takové jaro voní? Nám voní po cibulovinách, kterým vévodí žluté narcisky, které rozzáří i nejzamračenější den a hyacinty, jenž nás nepřestanou udivovat paletou barev. Jaro však také voní po sněženkách, které jsou upomínkou na třpytivý sníh a po hrdých tulipánech, spojených s Holandskem.

tulipányVábení holandských květin

Jaro si zaslouží náležitou oslavu. Jak jaro přivítat lépe, než Jarní slavností cibulovin? Společnost Verver Export, která slavnost pořádá, pochází z Holandska. A Holandsko je neodmyslitelně spojeno se záplavou barevných tulipánů. Teto producent a dodavatel cibulovin představí nádherný svět cibulovin. Kdy? Na Jarní slavnost cibulovin se můžete těšit již v průběhu května v Neratovicích.

holandsko cibulovinyHolandsko

Tajemství krásy cibulovin

Vydejte se na procházku parkem, ale ne tak ledajakou. Při příjemné jarní procházce vás může doprovázet komentovaný výklad. Seznámíte se s mechanizovanými sázenými kvetoucími směsmi cibulovin a budou vám představeny také směsi sázené do záhonů ručně. Kromě exteriérů, v podobě parku, se můžete těšit také na interiéry, ve kterých proběhne prezentace široké nabídky producenta cibulovin VERVER EXPORT.

hyacintnarcis

Potkáme se?

Vydáte se s námi na prohlídku květin, které jsou pro Holandsko tak typické? Radost z cibulovin si však můžete také dopřát u vás doma. I přesto, že je ideálním časem pro vysazení cibulovin podzim, nádherné barvy jarních květin si můžete dopřát i v případě, že jste loňský podzim zaspali. Prodávané rychlené cibuloviny vám udělají velkou službu a rozzáří váš dům i zahradu.

tulipány