Osvětlení zahrady na vlastní oči – 1. část

Pokud nechcete, aby se vaše krásná zahrada zahalila do tmy, vsaďte na zahradní osvětlení, které dokáže vytvořit nezaměnitelnou romantickou atmosféru. Venkovní osvětlení nabízí mnoho využití, může sloužit jako orientační venkovní osvětlení chodníků, příjezdových cest a parkovišť a v neposlední řadě se stane dokonalou dekorací, která doslova rozzáří vaši zahradu.

Zahrada v záři světla

Na obloze září měsíc a hvězdy a vaše zahrada září společně s nimi. Pokud toužíte po tom, aby se z vaší zahrady stal šperk i v noci, zahradní osvětlení je správnou volbou. Dokáže zpříjemnit dlouhé letní večery a zajistí také větší bezpečnost na vašem pozemku.

Osvětlení zahrady

Jaké osvětlení zvolit?

Pokud přemýšlíte o tom, že svou zahradu doplníte o venkovní osvětlení, měli byste si nejdříve zodpovědět, k jakému účelu chcete, aby osvětlení sloužilo. Jiný typ osvětlení zvolíte, pokud budete chtít využít osvětlení jako signalizační označení chodníků a jiný typ k dekoračnímu osvětlení. Pokud dokážete zodpovědět otázku: Co chcete, aby bylo na zahradě vidět? máte vyhráno.

Zahradní osvětlení

Není bílá jako bílá

Nejoblíbenější barva světel, která září na zahradách je teplá bílá barva, která vytváří útulnou atmosféru a působí přirozeně. Studená bílá barva je ideální k nasvětlení stříbrných stromů, u kterých podtrhuje jejich vzhled. Pokud osvětlení zvolíte správně a nasvítíte ty pravé prvky na zahradě, před krásou vaší zahrady bude blednout i samotný měsíc.

Zahradní světla

Jednoduchá údržba

Na trhu je k dispozici celá řada zahradních osvětlení, některá nejen dokáží osvětlit požadovaný prvek, ale přes den se stávají samy o sobě estetickým prvkem. Mezi nejoblíbenější typ osvětlení patří zahradní reflektory. Zahradní světla jsou nejčastěji vyrobená z plastu, hliníku a skla a nevyžadují příliš velkou údržbu, jsou také přizpůsobena celoročnímu provozu. Doporučuje se jednou ročně osvětlení zkontrolovat a očistit od nečistot.

Na vlastní oči

Pokud přemýšlíte nad tím, že do své zahrady vpustíte hru světel, ale nejste si jisti, jak bude vypadat konečný výsledek, nechte si o nás vytvořit vizualizaci, která vám ukáže, jak se zahrada s pomocí světel dokáže proměnit. Pro krásu vaši zahrady nabízíme moderní design osvětlovacích systémů IN-LIGHT, GARDEN LIGHTS, DESIGN COLLECTION a LUDECO a venkovní zahradní lampy TULI, které nemusíte skrývat před deštěm. Pojďte se podívat, jak se může rozzářit i vaše zahrada.

 

Osvětlení zahrady

Osvětlení zahrady

Osvětlení zahrady